Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 624 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny59,73 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,80 g
Tuky48,13 g
– nasycené12,40 g
– nenasycené31,16 g
–– mononenasycené19,13 g
–– polynenasycené12,03 g
––– omega 30,99 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 340 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy398,43 g
– cukry114,79 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
5 dkg 5 dkg rostlinného tuku (Sluny) Margarín 50 g
7 dkg 7 dkg moučkového cukru Cukr bílý 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
strouhanka na posypání těsta Strouhanka pšeničná
200 g 200 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 200 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
můžou být i rozinky atd. Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.