Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta s karamelizovanou řepou a křenovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 591 kJ /
380 kcal
Bílkoviny0,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,85 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,63 g
– cukry56,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší kotlety (nebo 2 velké) Vepřová kotleta bez kosti
hrubě mletý čerstvý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 2 čerstvé červené řepy Červená řepa čerstvá
trochu trochu másla nebo trochu olivového oleje Máslo kravské
4 PL 4 PL octa balsamico Ocet balsamikový bílý 80 ml
2 PL 2 PL medu nebo hnědého cukru Med nepasterovaný 72 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
strouhaný čerstvý křen Křen čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.