Nutriční hodnoty (Kotleta s karamelizovanou řepou a křenovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,85 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,63 g |
– cukry | 56,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 menší kotlety (nebo 2 velké) | Vepřová kotleta bez kosti | |
hrubě mletý čerstvý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 čerstvé červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
trochu trochu másla nebo trochu olivového oleje | Máslo kravské | |
4 PL 4 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
2 PL 2 PL medu nebo hnědého cukru | Med nepasterovaný | 72 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
strouhaný čerstvý křen | Křen čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |