Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená zelnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 156 kJ /
515 kcal
Bílkoviny26,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,28 g
Tuky3,57 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené2,16 g
–– mononenasycené0,48 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,00 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,30 g
– cukry40,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí ( cca 400g) Zelí bílé čerstvé 1500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 nové koření Nové koření
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 PL 1 PL sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
voda nebo vývar cca 1,5 l Voda
kousek kousek másla nebo olej Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.