Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajská rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 227 kJ /
771 kcal
Bílkoviny38,56 g
– z toho živočišné bílkoviny30,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,81 g
Tuky41,22 g
– nasycené6,27 g
– nenasycené34,31 g
–– mononenasycené22,59 g
–– polynenasycené11,72 g
––– omega 33,11 g
Vláknina24,48 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy53,40 g
– cukry17,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g jakékoli mořské ryby (měla jsem tresku) Treska filet 150 g
10 ks 10 ks garnel nebo krevet Krevety neloupané
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velké oloupané rajče Rajče červené čerstvé 60 g
100 g 100 g vyzrálé dýně Dýně čerstvá 100 g
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 syrová chilli paprička (může se dát i více) Chilli paprička čerstvá
šťáva z půlky citrónu Šťáva z citrónu
3 KL 3 KL karí -thajský typ Kari 15 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
citronová tráva Citronová tráva sušená
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce olej Olej řepkový 33 ml
0,75 l 0,75 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
0,75 l 0,75 l rybího vývaru Vývar rybí 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.