Nutriční hodnoty (Thajská rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 227 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 41,22 g |
– nasycené | 6,27 g |
– nenasycené | 34,31 g |
–– mononenasycené | 22,59 g |
–– polynenasycené | 11,72 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 24,48 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 53,40 g |
– cukry | 17,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g jakékoli mořské ryby (měla jsem tresku) | Treska filet | 150 g |
10 ks 10 ks garnel nebo krevet | Krevety neloupané | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 velké oloupané rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
100 g 100 g vyzrálé dýně | Dýně čerstvá | 100 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 syrová chilli paprička (může se dát i více) | Chilli paprička čerstvá | |
šťáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
3 KL 3 KL karí -thajský typ | Kari | 15 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
citronová tráva | Citronová tráva sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce olej | Olej řepkový | 33 ml |
0,75 l 0,75 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
0,75 l 0,75 l rybího vývaru | Vývar rybí | 750 ml |