Nutriční hodnoty (Srbské žebírko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 266 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 41,98 g |
– nasycené | 21,46 g |
– nenasycené | 19,80 g |
–– mononenasycené | 15,33 g |
–– polynenasycené | 4,48 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,55 g |
– cukry | 67,00 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
300 ml 300 ml masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |