Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské žebírko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 266 kJ /
781 kcal
Bílkoviny11,17 g
– z toho živočišné bílkoviny2,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,50 g
Tuky41,98 g
– nasycené21,46 g
– nenasycené19,80 g
–– mononenasycené15,33 g
–– polynenasycené4,48 g
––– omega 30,17 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,55 g
– cukry67,00 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety s kostí Vepřová kotleta s kostí
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
300 ml 300 ml masového vývaru Vývar masový 300 ml
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.