Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 216 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,14 g |
Tuky | 59,65 g |
– nasycené | 38,16 g |
– nenasycené | 20,49 g |
–– mononenasycené | 18,48 g |
–– polynenasycené | 2,01 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,73 g |
– cukry | 23,64 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích jater( krůtích, nebo jiných jatýrek ) | ||
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
4 4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 sušená rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
70 ml 70 ml červeného vína | Víno červené suché | 70 ml |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |