Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 216 kJ /
769 kcal
Bílkoviny6,63 g
– z toho živočišné bílkoviny1,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,14 g
Tuky59,65 g
– nasycené38,16 g
– nenasycené20,49 g
–– mononenasycené18,48 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,28 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,73 g
– cukry23,64 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích jater( krůtích, nebo jiných jatýrek )
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
4 4 středně velké cibule Cibule čerstvá 280 g
1/2 1/2 většího pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 sušená rajčátka Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
70 ml 70 ml červeného vína Víno červené suché 70 ml
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.