Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 284 kJ /
546 kcal
Bílkoviny0,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky58,70 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené50,70 g
–– mononenasycené43,68 g
–– polynenasycené7,03 g
––– omega 30,12 g
Vláknina1,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy3,33 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykostěné filety z tilapie Tilápie
2 hrsti 2 hrsti polníčku (nebo baby špenátu) Polníček čerstvý
5-7 5-7 červených ředkviček Ředkvička čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka sušeného tymiánu Tymián sušený
kousek kousek slaniny Špek
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce bílého vinného octu Ocet lihový 7.5 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
francouzská bageta Bageta pšeničná
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.