Nutriční hodnoty (Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 58,70 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 50,70 g |
–– mononenasycené | 43,68 g |
–– polynenasycené | 7,03 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 1,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěné filety z tilapie | Tilápie | |
2 hrsti 2 hrsti polníčku (nebo baby špenátu) | Polníček čerstvý | |
5-7 5-7 červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
kousek kousek slaniny | Špek | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce bílého vinného octu | Ocet lihový | 7.5 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
francouzská bageta | Bageta pšeničná | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý |