Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečeného květáku s kuřecím masem a cheddarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 410 kJ /
337 kcal
Bílkoviny10,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,54 g
Tuky1,56 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,73 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,01 g
Vláknina32,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy61,64 g
– cukry30,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká hlávka květáku Květák čerstvý
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
5 5 středních (byly spíše menší) cibulí Cibule čerstvá 350 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 velké kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
1 1 střední brambora Brambor zimní 50 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 1.25 g
špetka špetka kari Kari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
Cheddar (podle chuti) Čedar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.