Nutriční hodnoty (Polévka z pečeného květáku s kuřecím masem a cheddarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,54 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 0,73 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 32,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 61,64 g |
– cukry | 30,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká hlávka květáku | Květák čerstvý | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
5 5 středních (byly spíše menší) cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 velké kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
1 1 střední brambora | Brambor zimní | 50 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
špetka špetka kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
Cheddar (podle chuti) | Čedar |