Nutriční hodnoty (Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 540 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,58 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 31,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,05 g |
– cukry | 37,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hrubší plátky vepřové kotlety (cca 1,5cm) | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1,5 1,5 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhané Gran Moravie | Parmezán | |
2 2 slabé lžičky třtinového cukru (nebo 1 pořádná) | Cukr třtinový | |
1/2 dl 1/2 dl červeného ovocného vína | Víno bílé suché | 50 ml |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2 2 střední cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený |