Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 540 kJ /
846 kcal
Bílkoviny19,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,58 g
Tuky1,95 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,16 g
Vláknina31,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,05 g
– cukry37,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hrubší plátky vepřové kotlety (cca 1,5cm) Vepřová kotleta s kostí
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 1,5 jablka Jablko čerstvé 225 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhané Gran Moravie Parmezán
2 2 slabé lžičky třtinového cukru (nebo 1 pořádná) Cukr třtinový
1/2 dl 1/2 dl červeného ovocného vína Víno bílé suché 50 ml
oříšek oříšek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka sušeného česneku Česnek sušený
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
2 2 střední cukety Cuketa čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.