Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy paní Josefy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 085 kJ /
4 323 kcal
Bílkoviny97,52 g
– z toho živočišné bílkoviny41,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky102,24 g
– nasycené15,08 g
– nenasycené66,88 g
–– mononenasycené17,40 g
–– polynenasycené49,48 g
––– omega 37,63 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 486 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy744,10 g
– cukry444,30 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
30 dkg 30 dkg cukru Cukr bílý 300 g
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
1 1 hořčičná sklenka oleje Olej řepkový
1 sklenka 1 sklenka mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
prášek do pečiva Kypřící prášek
Pikantní marmeládu Marmeláda z červeného rybízu
asi 10 dkg 10 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
citronová šťáva z 1/2 citrónu nebo pomeranče (může být i rozmixovaná ošetřená kůra) Šťáva z citrónu
asi dcl dcl vody Voda
5-20 dkg 5-20 dkg cukru (svařit s vodou na nit) Cukr bílý 125 g
samozřejmě trochu trochu rumu Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.