Nutriční hodnoty (Hadí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 27,77 g |
– nasycené | 6,86 g |
– nenasycené | 13,35 g |
–– mononenasycené | 10,30 g |
–– polynenasycené | 3,05 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 7,63 g |
Sacharidy | 68,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
3 PL 3 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
5 PL 5 PL solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 PL 3 PL koření na Pečené kuře | Grilovací koření | |
sul | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |