Nutriční hodnoty (Hokkaido"česnečka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 867 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,02 g |
Tuky | 32,05 g |
– nasycené | 11,43 g |
– nenasycené | 15,79 g |
–– mononenasycené | 11,95 g |
–– polynenasycené | 3,84 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 37,56 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 717 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 52,64 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 dýně | Dýně čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bylinky - celer, libeček, petrželka | Petržel nať čerstvá |