Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s cukrovo-skořicovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 892 kJ / 6 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,97 g |
Tuky | 239,92 g |
– nasycené | 147,24 g |
– nenasycené | 86,22 g |
–– mononenasycené | 71,94 g |
–– polynenasycené | 14,28 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 46,70 g |
Cholesterol | 689 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 892,06 g |
– cukry | 373,66 g |
––– laktóza | 2,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
1 kostka 1 kostka másla nebo Hery | Máslo kravské | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
můžeme přidat i hrozinky | Rozinky | |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody | Voda | 62.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |