Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s cukrovo-skořicovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 892 kJ /
6 188 kcal
Bílkoviny91,86 g
– z toho živočišné bílkoviny1,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,97 g
Tuky239,92 g
– nasycené147,24 g
– nenasycené86,22 g
–– mononenasycené71,94 g
–– polynenasycené14,28 g
––– omega 31,80 g
Vláknina46,70 g
Cholesterol 689 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy892,06 g
– cukry373,66 g
––– laktóza2,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1 kostka 1 kostka másla nebo Hery Máslo kravské 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
špetka špetka soli Sůl mořská
můžeme přidat i hrozinky Rozinky
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody Voda 62.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.