Nutriční hodnoty (Paštika z uzené makrely a vinného želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 11,53 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g masa z uzené makrely | Makrela uzená filet | 100 g |
2 plátky 2 plátky Mascarpone s cibulí a bylinkami | Mascarpone | |
2 plátky 2 plátky Mascarpone s růžovým pepřem | Mascarpone | |
1 PL 1 PL citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
několik několik brusinek pod želé | Brusinky zavařené | |
vinné moravské želé | ||
čerstvě namletý bílý pepř dle chuti | Pepř bílý | |
sůl (opatrně, ryba je slaná) | Treska filet |