Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z uzené makrely a vinného želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie852 kJ /
204 kcal
Bílkoviny18,80 g
– z toho živočišné bílkoviny18,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky11,53 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 74 mg
Sodík 902 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy5,70 g
– cukry0,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g masa z uzené makrely Makrela uzená filet 100 g
2 plátky 2 plátky Mascarpone s cibulí a bylinkami Mascarpone
2 plátky 2 plátky Mascarpone s růžovým pepřem Mascarpone
1 PL 1 PL citronové kůry Citronová kúra čerstvá 15 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
několik několik brusinek pod želé Brusinky zavařené
vinné moravské želé
čerstvě namletý bílý pepř dle chuti Pepř bílý
sůl (opatrně, ryba je slaná) Treska filet

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.