Nutriční hodnoty (Perníková roláda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 029 kJ / 4 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,04 g |
Tuky | 42,64 g |
– nasycené | 9,84 g |
– nenasycené | 21,44 g |
–– mononenasycené | 12,60 g |
–– polynenasycené | 8,84 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 810,31 g |
– cukry | 407,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
350 g 350 g moučkového cukru | Cukr bílý | 350 g |
580 g 580 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 580 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 - 3 2 - 3 hřebíčky mleté | Hřebíček | |
1 1 rovná lžička sody (bicarbony) | Jedlá soda | |
1 balíček 1 balíček perníkového koření | Perníkové koření | |
povidla | Povidla | |
ořechy (může být i kandovaná pomerančová kůra nebo kandované ovoce) | Pomerančová kůra kandovaná |