Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková roláda II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 029 kJ /
4 070 kcal
Bílkoviny101,76 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,04 g
Tuky42,64 g
– nasycené9,84 g
– nenasycené21,44 g
–– mononenasycené12,60 g
–– polynenasycené8,84 g
––– omega 30,69 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 418 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy810,31 g
– cukry407,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
350 g 350 g moučkového cukru Cukr bílý 350 g
580 g 580 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 580 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 - 3 2 - 3 hřebíčky mleté Hřebíček
1 1 rovná lžička sody (bicarbony) Jedlá soda
1 balíček 1 balíček perníkového koření Perníkové koření
povidla Povidla
ořechy (může být i kandovaná pomerančová kůra nebo kandované ovoce) Pomerančová kůra kandovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.