Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 466 kJ / 1 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 101,93 g |
| Tuky | 25,44 g |
| – nasycené | 4,23 g |
| – nenasycené | 19,37 g |
| –– mononenasycené | 6,83 g |
| –– polynenasycené | 12,55 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 194,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,17 g |
| Sacharidy | 189,70 g |
| – cukry | 36,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 300 g 300 g uvařené cizrny (nebo konzervované, propláchnuté) | Cizrna | 300 g |
| 100 g 100 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 100 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| chilli (podle chuti, nemusí být) | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská |