Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie591 kJ /
141 kcal
Bílkoviny4,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,03 g
Tuky0,44 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy25,15 g
– cukry8,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené koleno zadní Vepřové koleno bez kosti uzené
1 sklenice 1 sklenice leča Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 1 pálivá paprička (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.