Nutriční hodnoty (Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 0,44 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 25,15 g |
– cukry | 8,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzené koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
1 sklenice 1 sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 1 pálivá paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |