Nutriční hodnoty (Bábovka s kousky jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 220 kJ / 3 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,80 g |
Tuky | 52,80 g |
– nasycené | 18,79 g |
– nenasycené | 21,59 g |
–– mononenasycené | 15,76 g |
–– polynenasycené | 5,83 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 672,80 g |
– cukry | 312,00 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |