Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový kringel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 977 kJ /
2 385 kcal
Bílkoviny67,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,45 g
Tuky22,46 g
– nasycené3,21 g
– nenasycené16,57 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené8,45 g
––– omega 31,40 g
Vláknina42,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,96 g
Sacharidy465,60 g
– cukry82,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 kostky 1/2 kostky kvasnic Droždí pekařské lisované 11.5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
cca 2 dcl 2 dcl teplé vody Voda 200 ml
cca 1,5 dcl cca 1,5 dcl oleje Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 4 červené cibule Cibule červená čerstvá 276 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 1 utřený stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 1 krémová zakysaná smetana (200 ml) Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.