Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 869 kJ /
686 kcal
Bílkoviny16,10 g
– z toho živočišné bílkoviny10,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky55,66 g
– nasycené33,06 g
– nenasycené20,20 g
–– mononenasycené16,07 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,51 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy26,08 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
1 l 1 l vývaru (nebo voda + a kostka bujónu) Vývar masový 1000 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.