Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žitný celozrnný koláč s jablky a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 807 kJ /
910 kcal
Bílkoviny22,25 g
– z toho živočišné bílkoviny11,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,90 g
Tuky11,71 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené5,75 g
–– mononenasycené3,11 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,29 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy165,08 g
– cukry88,95 g
––– laktóza2,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
50 g 50 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 50 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce medu (tekutého) Med nepasterovaný 36 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
skořice Skořice ceylonská
cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.