Nutriční hodnoty (Žitný celozrnný koláč s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
Tuky | 11,71 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 5,75 g |
–– mononenasycené | 3,11 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 165,08 g |
– cukry | 88,95 g |
––– laktóza | 2,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
50 g 50 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce medu (tekutého) | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
50 ml 50 ml vlažné vody | Voda | 50 ml |
4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |