Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 554 kJ /
2 522 kcal
Bílkoviny189,79 g
– z toho živočišné bílkoviny188,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,99 g
Tuky191,78 g
– nasycené88,12 g
– nenasycené99,88 g
–– mononenasycené83,91 g
–– polynenasycené15,97 g
––– omega 31,19 g
Vláknina4,38 g
Cholesterol 572 mg
Sodík 4,23 g
Sůl10,71 g
Sacharidy8,32 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g hovězí kližky vcelku Hovězí kližka 900 g
200 g 200 g valašského špeku Špek 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká hrst sušených hříbků Hřib sušený
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky (rozmíchaná v troše studené vody) Mouka pšeničná hladká
voda Voda
na špičku nože na špičku nože mletý pepř Pepř černý mletý
na dochucení sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.