Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 107 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny165,70 g
– z toho živočišné bílkoviny149,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,85 g
Tuky63,93 g
– nasycené22,59 g
– nenasycené32,42 g
–– mononenasycené26,55 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 30,23 g
Vláknina25,84 g
Cholesterol 515 mg
Sodík 6,83 g
Sůl16,75 g
Sacharidy106,10 g
– cukry29,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg plecka Vepřová plec 750 g
6 6 středních brambor Brambor zimní 300 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 2 loupaná rajčata (nebo 2 lžíce protlaku) Dužina červeného rajčete čerstvá
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky sušené papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
majoránka (nebo cibulová nať) Majoránka sušená
3/4 l 3/4 l horké vody Voda 750 ml
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.