Nutriční hodnoty (Peciválky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,65 g |
Tuky | 21,77 g |
– nasycené | 6,43 g |
– nenasycené | 10,71 g |
–– mononenasycené | 4,86 g |
–– polynenasycené | 5,84 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 22,18 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 419,29 g |
– cukry | 40,17 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
21 g 21 g droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 5 vařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
sádlo na vymazání plechu | Sádlo vepřové | |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
povidla | Povidla | |
rum (možno vynechat) | Rum | |
máslo na přelití | Máslo kravské |