Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Peciválky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 409 kJ /
2 249 kcal
Bílkoviny82,83 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,65 g
Tuky21,77 g
– nasycené6,43 g
– nenasycené10,71 g
–– mononenasycené4,86 g
–– polynenasycené5,84 g
––– omega 30,58 g
Vláknina22,18 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy419,29 g
– cukry40,17 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
21 g 21 g droždí (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
5 5 vařených nastrouhaných brambor Brambor zimní 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
sádlo na vymazání plechu Sádlo vepřové
mletý mák Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý
povidla Povidla
rum (možno vynechat) Rum
máslo na přelití Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.