Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlové florentýnky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 892 kJ /
2 603 kcal
Bílkoviny26,78 g
– z toho živočišné bílkoviny1,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,99 g
Tuky108,00 g
– nasycené43,35 g
– nenasycené62,74 g
–– mononenasycené40,55 g
–– polynenasycené22,19 g
––– omega 30,38 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy364,65 g
– cukry288,33 g
––– laktóza2,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
165 g 165 g krupicového cukru Cukr bílý 165 g
90 g 90 g medu (asi 2 lžíce) Med nepasterovaný 90 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
60 ml 60 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 60 ml
100 g 100 g sušených brusinek Brusinky sušené 100 g
100 g 100 g loupaných půlených mandlí Mandle neloupané 100 g
100 100 kandované kůry Citronová kůra kandovaná
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
kousek kousek ztuženého pokrmového tuku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.