Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 227 kJ /
2 683 kcal
Bílkoviny61,30 g
– z toho živočišné bílkoviny26,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,70 g
Tuky133,82 g
– nasycené54,60 g
– nenasycené70,74 g
–– mononenasycené49,10 g
–– polynenasycené21,64 g
––– omega 30,46 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy281,74 g
– cukry148,64 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1/2 KL 1/2 KL prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 2.5 g
25 g 25 g škrobové moučky Bramborový škrob 25 g
25 g 25 g kakaa Kakao prášek 25 g
20 g 20 g sypké kávy Tchibo nebo jiné kávy Káva espresso
80 g 80 g nastrouhaných mandlí Mandle neloupané 80 g
80 g 80 g sušeného ovoce - tropicka směs Sušené ovoce směs 80 g
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
špetka špetka tlučeného hřebíčku Hřebíček
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1,5 PL 1,5 PL brandy Brandy 22.5 ml
višňová marmeláda Marmeláda višňová
čokoláda na vaření nebo čokoládová poleva Čokoláda hořká 40%
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.