Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar z fazolkami, saturejkou, celerem a širokými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 376 kJ / 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,05 g |
Tuky | 1,87 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 0,49 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 116,25 g |
– cukry | 3,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2-3 stonky 2-3 stonky oloupaného pokrájeného řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1/2 1/2 pokrájeného pórku (nebo cibule) | Pórek čerstvý | |
saturejka | Saturejka sušená | |
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 balíček 1 balíček zmražených fazolek | Fazolky čerstvé | |
150 g 150 g nudlí (nebo flíčků) | Těstoviny pšeničné | 150 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |