Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar z fazolkami, saturejkou, celerem a širokými nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 376 kJ /
568 kcal
Bílkoviny19,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,05 g
Tuky1,87 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,15 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy116,25 g
– cukry3,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety Droby kuřecí směs
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2-3 stonky 2-3 stonky oloupaného pokrájeného řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1/2 1/2 pokrájeného pórku (nebo cibule) Pórek čerstvý
saturejka Saturejka sušená
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 balíček 1 balíček zmražených fazolek Fazolky čerstvé
150 g 150 g nudlí (nebo flíčků) Těstoviny pšeničné 150 g
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.