Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená bůčková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 010 kJ /
2 870 kcal
Bílkoviny124,52 g
– z toho živočišné bílkoviny116,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,52 g
Tuky244,30 g
– nasycené62,70 g
– nenasycené130,91 g
–– mononenasycené105,85 g
–– polynenasycené25,07 g
––– omega 31,34 g
Vláknina19,72 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,60 g
Sacharidy39,80 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 800 g
100 100 g uzeného bůčku nakrájeného na plátky Vepřový bok uzený
100 100 g Moravského uzeného nakrájeného na plátky Vepřová kýta uzená
10 ks 10 ks pečených rajčat
1 1 hlavičku česneku Česnek čerstvý 70 g
2 lžíce 2 lžíce Dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžičky 2 lžičky uzené sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
3 lžičky 3 lžičky koření na vepřovou pečeni Kmín mletý
sůl Sůl mořská
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 celý pórek Pórek čerstvý
trochu trochu vody nebo vývaru na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.