Nutriční hodnoty (Pečená bůčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 010 kJ / 2 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 244,30 g |
– nasycené | 62,70 g |
– nenasycené | 130,91 g |
–– mononenasycené | 105,85 g |
–– polynenasycené | 25,07 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 19,72 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 39,80 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 800 g |
100 100 g uzeného bůčku nakrájeného na plátky | Vepřový bok uzený | |
100 100 g Moravského uzeného nakrájeného na plátky | Vepřová kýta uzená | |
10 ks 10 ks pečených rajčat | ||
1 1 hlavičku česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky uzené sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
3 lžičky 3 lžičky koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 celý pórek | Pórek čerstvý | |
trochu trochu vody nebo vývaru na podlití | Voda |