Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - Okra masala curry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie575 kJ /
137 kcal
Bílkoviny3,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,77 g
Tuky0,71 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,95 g
Sůl12,00 g
Sacharidy25,40 g
– cukry15,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mražené či čerstvé mini okry (větší přepůlit a okrájet stonky)
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (1 lžíce/kostka česnekové pasty apod.) Česnek čerstvý
olej rostlinný (olivový, ghee apod.) Olej řepkový
4 4 zelené nakrojené kardamomy Kardamom prášek
1 kousek 1 kousek skořice Skořice ceylonská
1/4 lžičky 1/4 lžičky celého fenyklu Fenykl hlíza 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky semínka řeckého sena Pískavice semena
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžičky 2 lžičky mletého semínka koriandru Koriandr semena
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého Cayenského pepře nebo dle zvyku Chilli paprička mletá 2.5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli nebo dle zvyku Sůl mořská 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.