Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kukuřičná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 074 kJ /
1 930 kcal
Bílkoviny38,78 g
– z toho živočišné bílkoviny10,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,23 g
Tuky73,78 g
– nasycené33,75 g
– nenasycené39,66 g
–– mononenasycené29,74 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 30,50 g
Vláknina21,17 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,30 g
Sacharidy269,42 g
– cukry54,72 g
––– laktóza15,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/4 1/4 bulvy celeru (nebo řapíkatý celer) Celer bulva čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
300 g 300 g sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 300 g
tabasco Tabasco omáčka
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 plátky 2 plátky chleba bez kůrky Chléb pšeničný kváskový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.