Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená mrkev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 029 kJ /
246 kcal
Bílkoviny2,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky8,34 g
– nasycené5,37 g
– nenasycené2,87 g
–– mononenasycené2,60 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,89 g
– cukry29,07 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek mladé mrkve Mrkev čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sůl Sůl mořská
balzamikový krém (dle chutiú Ocet balsamikový červený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.