Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Všeořechová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 153 kJ /
5 056 kcal
Bílkoviny90,12 g
– z toho živočišné bílkoviny45,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,65 g
Tuky330,57 g
– nasycené126,47 g
– nenasycené172,53 g
–– mononenasycené74,52 g
–– polynenasycené98,01 g
––– omega 315,85 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 515 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy422,38 g
– cukry293,58 g
––– laktóza15,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g krystalového cukru Cukr bílý 130 g
110 g 110 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 110 g
100 g 100 g strouhaných ořechů (byly lískové, vlašské, mandle, arašídy) Vlašské ořechy 100 g
4 lžíce 4 lžíce vařící vody Voda 72 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
130-150 g 130-150 g krupicového cukru (jak kdo chce mít sladké) Cukr bílý 140 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
250-300 ml 250-300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 275 ml
100 g 100 g strouhaných ořechů (jako do těsta) Vlašské ořechy 100 g
na posypání rolády strouhané ořechy (kolik chceme a jaké chceme) Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.