Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí zavářka do polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 360 kJ /
325 kcal
Bílkoviny46,03 g
– z toho živočišné bílkoviny43,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky9,30 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené4,47 g
–– mononenasycené3,39 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,31 g
Vláknina2,49 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 997 mg
Sůl2,42 g
Sacharidy13,46 g
– cukry0,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g syrových kuřecích prsou Kuře prso 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička sušené petrželky Petržel nať sušená 5 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
100 ml 100 ml strouhanky Strouhanka pšeničná
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý 1.25 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
kuřecí vývar Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.