Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s kaki - variace na recept Aničky Kocikové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky Vepřová kýta
1 1 kaki Kaki čerstvé
hořčice s medem a koprem (Albert) Hořčice plnotučná
po 2 2 plátcích mascarpone s růžovým pepřem a s cibulí a bylinkami + navíc ještě 2 od každého druhu Mascarpone
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
tuk (sádlo) na WOK pánev nebo kastrol Margarín
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.