Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s kaki - variace na recept Aničky Kocikové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
1 1 kaki | Kaki čerstvé | |
hořčice s medem a koprem (Albert) | Hořčice plnotučná | |
po 2 2 plátcích mascarpone s růžovým pepřem a s cibulí a bylinkami + navíc ještě 2 od každého druhu | Mascarpone | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
tuk (sádlo) na WOK pánev nebo kastrol | Margarín | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |