Nutriční hodnoty (Hovězí plátky (kostky) v zelenině na rajčatové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 611 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 86,47 g |
– nasycené | 27,31 g |
– nenasycené | 55,26 g |
–– mononenasycené | 42,24 g |
–– polynenasycené | 13,02 g |
––– omega 3 | 2,52 g |
Vláknina | 37,69 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,48 g |
Sacharidy | 80,69 g |
– cukry | 52,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězí kližky vcelku, nejlépe jeden krásný celý sval | Hovězí kližka | 700 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
600 ml 600 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 600 ml |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 slabá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |