Nutriční hodnoty (Jehněčí krkovička na koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 741 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
Tuky | 45,90 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 40,20 g |
–– mononenasycené | 28,23 g |
–– polynenasycené | 11,98 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 172,67 g |
– cukry | 150,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celý jehněčí krk | Jehně krk | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
5 lžic 5 lžic medu | Med nepasterovaný | 180 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rozdrceného hřebíčku | Hřebíček | |
1 lžíce 1 lžíce drceného pepře | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
1/4 lžíce 1/4 lžíce muškátového květu | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská |