Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí krkovička na koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 741 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny3,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,82 g
Tuky45,90 g
– nasycené3,58 g
– nenasycené40,20 g
–– mononenasycené28,23 g
–– polynenasycené11,98 g
––– omega 33,61 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy172,67 g
– cukry150,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celý jehněčí krk Jehně krk
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
hrst hrst rozinek Rozinky
5 lžic 5 lžic medu Med nepasterovaný 180 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce rozdrceného hřebíčku Hřebíček
1 lžíce 1 lžíce drceného pepře Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce prolisovaného česneku Česnek čerstvý 15 g
1/4 lžíce 1/4 lžíce muškátového květu Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.