Nutriční hodnoty (Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 632 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 27,70 g |
– cukry | 16,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 hrnky 2 hrnky besanové mouky (hrachové) | ||
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
1 lžička 1 lžička zázvoru(popř zázvorové pasty) | ||
voda dle potřeby | Voda | |
olej na smažení (4cm) | Olej řepkový | |
směs koření indické | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kajánského pepře | Pepř černý | 2.5 g |
trocha trocha celého semínka koriandru (utlouct v hmoždíři, paličkou na maso nebo rozmačknout dnem talíře) | Koriandr semena | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |