Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie632 kJ /
151 kcal
Bílkoviny4,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy27,70 g
– cukry16,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední cibule Cibule čerstvá 280 g
2 hrnky 2 hrnky besanové mouky (hrachové)
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
1 lžička 1 lžička zázvoru(popř zázvorové pasty)
voda dle potřeby Voda
olej na smažení (4cm) Olej řepkový
směs koření indické Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kajánského pepře Pepř černý 2.5 g
trocha trocha celého semínka koriandru (utlouct v hmoždíři, paličkou na maso nebo rozmačknout dnem talíře) Koriandr semena
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.