Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 157,80 g |
– nasycené | 88,10 g |
– nenasycené | 55,45 g |
–– mononenasycené | 48,00 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 11,25 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 14,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
listový špenát | Špenát čerstvý | |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
15 dkg 15 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
troška kypřícího prášku | Kypřící prášek |