Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 168 kJ /
1 713 kcal
Bílkoviny19,04 g
– z toho živočišné bílkoviny8,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky138,49 g
– nasycené69,19 g
– nenasycené66,64 g
–– mononenasycené57,29 g
–– polynenasycené9,35 g
––– omega 30,30 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,48 g
Sůl6,10 g
Sacharidy91,26 g
– cukry13,01 g
––– laktóza3,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
1 1 malý kousek másla (dle potřeby) Máslo kravské 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.