Nutriční hodnoty (Jablková buchta ááááá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 787 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,85 g |
Tuky | 33,50 g |
– nasycené | 8,18 g |
– nenasycené | 15,71 g |
–– mononenasycené | 11,53 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 279,20 g |
– cukry | 220,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 menší jablíčka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka nebo strouhanka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |