Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 022 kJ /
1 439 kcal
Bílkoviny133,67 g
– z toho živočišné bílkoviny122,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,56 g
Tuky77,21 g
– nasycené45,42 g
– nenasycené30,07 g
–– mononenasycené24,46 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 30,63 g
Vláknina37,05 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 872 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy36,28 g
– cukry22,06 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g kančí kýty (nebo jiné libovější zvěřiny) Kanec kýta 550 g
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
kousek kousek špeku Špek
30 30 višní (kompot) Višně čerstvé
1 sklenice 1 sklenice brusinek Brusinky zavařené
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.