Nutriční hodnoty (Farfalle s brokolicovo-nivovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,28 g |
Tuky | 37,10 g |
– nasycené | 22,30 g |
– nenasycené | 11,74 g |
–– mononenasycené | 9,51 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 36,98 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 402,53 g |
– cukry | 23,97 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení těstovin (farfalle) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 1 smetana (šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | |
hotová jíška | Jíška máslová | |
muškátový oříšek (nebo květ) | Muškátový oříšek | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kousek kousek uzeniny (není nutno - zde je použita šunka od kosti) | Párek vepřový |