Nutriční hodnoty (Celerový krém s estragonem a dýňovými semínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 19,73 g |
– nasycené | 7,88 g |
– nenasycené | 6,47 g |
–– mononenasycené | 3,77 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 26,17 g |
Cholesterol | 147 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 42,38 g |
– cukry | 11,76 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bulvového celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
200 g 200 g sýra cottage | Cottage | 200 g |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru (domácí z vaření kuřete, žádný masox!) | Vývar kuřecí | 250 ml |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce sušeného estragonu | Estragon sušený | 30 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
máslo | Máslo kravské | |
dýňová semínka na ozdobu | Dýňová semínka |