Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový krém s estragonem a dýňovými semínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 293 kJ /
548 kcal
Bílkoviny38,68 g
– z toho živočišné bílkoviny23,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,43 g
Tuky19,73 g
– nasycené7,88 g
– nenasycené6,47 g
–– mononenasycené3,77 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,15 g
Vláknina26,17 g
Cholesterol 147 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy42,38 g
– cukry11,76 g
––– laktóza5,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bulvového celeru Celer bulva čerstvá 400 g
200 g 200 g sýra cottage Cottage 200 g
250 ml 250 ml kuřecího vývaru (domácí z vaření kuřete, žádný masox!) Vývar kuřecí 250 ml
5 cm 5 cm pórku Pórek čerstvý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce sušeného estragonu Estragon sušený 30 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
máslo Máslo kravské
dýňová semínka na ozdobu Dýňová semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.