Nutriční hodnoty (Jablkový salám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 596 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 133,97 g |
– nasycené | 11,18 g |
– nenasycené | 101,63 g |
–– mononenasycené | 10,18 g |
–– polynenasycené | 91,45 g |
––– omega 3 | 15,27 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 508,20 g |
– cukry | 473,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
200 g 200 g nahrubo mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
hrst hrst nadrobno nařezaného kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
strouhaný kokos | Kokos strouhaný |