Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový salám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 596 kJ /
3 489 kcal
Bílkoviny39,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky133,97 g
– nasycené11,18 g
– nenasycené101,63 g
–– mononenasycené10,18 g
–– polynenasycené91,45 g
––– omega 315,27 g
Vláknina47,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy508,20 g
– cukry473,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
200 g 200 g nahrubo mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
hrst hrst nadrobno nařezaného kandovaného ovoce Citron kandovaný
strouhaný kokos Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.