Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sekaná z mletého vepřového a uzeného bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 551 kJ /
5 629 kcal
Bílkoviny240,81 g
– z toho živočišné bílkoviny235,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,19 g
Tuky469,24 g
– nasycené156,37 g
– nenasycené239,00 g
–– mononenasycené189,89 g
–– polynenasycené49,11 g
––– omega 32,32 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 6,68 g
Sůl16,27 g
Sacharidy108,03 g
– cukry3,40 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 800 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 páry 2 páry jemných párků Párek vepřový 160 g
sůl Sůl mořská
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 lžíce 2 lžíce obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 lžičky 2 lžičky uzené sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 1 smetanu na vaření Smetana kravská sladká 12%
80 g 80 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 80 g
2 lžičky 2 lžičky koření na mletá masa Provensálské koření 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.