Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 783 kJ /
904 kcal
Bílkoviny56,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,01 g
Tuky3,56 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené3,03 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,50 g
Vláknina46,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 568 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy139,34 g
– cukry5,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 hrnek 1 hrnek červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
hrst hrst sušené předsmažené cibule (lze nahradit syrovou) Cibule čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička polévkového koření (podravka či obdobné "žluté") Polévkové koření tekuté 5 ml
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
trochu trochu másla Máslo kravské
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.