Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 100 kJ /
502 kcal
Bílkoviny18,82 g
– z toho živočišné bílkoviny17,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky41,98 g
– nasycené21,74 g
– nenasycené18,68 g
–– mononenasycené16,36 g
–– polynenasycené2,32 g
––– omega 30,26 g
Vláknina2,98 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,10 g
Sacharidy11,07 g
– cukry5,69 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší bulva červené řepy Červená řepa čerstvá
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce octu balsamico Ocet balsamikový bílý 10 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
polníček (nebo rukola) Polníček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.