Nutriční hodnoty (Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 310 kJ / 4 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,52 g |
Tuky | 253,28 g |
– nasycené | 102,66 g |
– nenasycené | 142,90 g |
–– mononenasycené | 94,20 g |
–– polynenasycené | 48,70 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 58,56 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 353,60 g |
– cukry | 128,80 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 200 g |
160 g 160 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 160 g |
120 g 120 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 120 g |
na špičku nože na špičku nože jedlé sody (prášku do pečiva) | Jedlá soda | |
150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
60 g 60 g třtinovéhu cukru | Cukr bílý | 60 g |