Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 086 kJ /
1 216 kcal
Bílkoviny147,20 g
– z toho živočišné bílkoviny145,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky50,22 g
– nasycené15,19 g
– nenasycené20,69 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené5,04 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,66 g
Sodík 931 mg
Sůl2,53 g
Sacharidy41,90 g
– cukry12,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
olivový olej podle potřeby Olej olivový
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
čerstvé šalvějové lístky Šalvěj čerstvá
hořčice Hořčice plnotučná
špetka špetka červené uzené papriky Paprika uzená
špetka špetka sušených chilli papriček Chilli paprička sušená
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.