Nutriční hodnoty (Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 50,22 g |
– nasycené | 15,19 g |
– nenasycené | 20,69 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 5,04 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 41,90 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
čerstvé šalvějové lístky | Šalvěj čerstvá | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetka špetka červené uzené papriky | Paprika uzená | |
špetka špetka sušených chilli papriček | Chilli paprička sušená | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |