Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 462 kJ /
2 023 kcal
Bílkoviny46,71 g
– z toho živočišné bílkoviny4,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,23 g
Tuky134,35 g
– nasycené67,71 g
– nenasycené65,24 g
–– mononenasycené44,94 g
–– polynenasycené20,30 g
––– omega 30,12 g
Vláknina114,21 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 7,28 g
Sůl17,45 g
Sacharidy99,53 g
– cukry32,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 řapíků 5 řapíků celeru Celer bulva čerstvá 2500 g
1,5 litru 1,5 litru vody Voda 1500 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu Bujón hovězí 5 g
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
4 - 5 lžic 4 - 5 lžic světlé hotové jíšky Jíška máslová 67.5 ml
10 dkg 10 dkg libové slaniny Špek 100 g
1 1 starší houska Houska pšeničná
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sušená petrželka Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.